مقدمه
ایتا تحت وب امکان استفاده از این نرم افزار را برای کاربران بدون نیاز به نصب آن روی گوشی موبایل، فراهم می سازد. این نرم افزار یکی از پیام رسان های داخلی است که چند سالی از راه اندازی آن می گذرد. در سال های اخیر به دلیل سیاست های اتخاذ شده توسط دولت در برخورد با پیام رسان های خارجی، برنامه ها و شبکه های اجتماعی رونق فراوانی پیدا کرده اند. در حال حاضر، تعداد زیادی پیام رسان ایرانی ایجاد شده که یکی از مشهورترین آن ها همین ایتا است. این برنامه امکان ارتباط با دوستان و آشنایان را برای شما فراهم کرده و می توانید با استفاده از آن، نسبت به اشتراک گذاری انواع فایل اقدام نمایید. این برنامه هم در نسخه اندروید و هم در نسخه ایفون منتشر گردیده تا کاربران گوشی های موبایل جهت دسترسی به آن محدودیتی نداشته باشند؛ هم چنین کسانی که به هر دلیل امکان استفاده از این نسخه ها را ندارند، می توانند از پیام رسان ایتا تحت وب استفاده کنند.
در واقع، همانند بسیاری از پیام رسان های داخلی و خارجی، ایتا هم نسخه تحت وب خود را ایجاد کرده تا کاربران با استفاده از سیستم های کامپیوتری و حتی بدون نیاز به نصب اپلیکیشن هم بتوانند از خدمات این برنامه استفاده نمایند. البته این نسخه از برنامه ایتا نسبت به اپلیکیشن موبایلی محدودیت هایی دارد که برای مثال عدم امکان تماس صوتی و تصویری برخی از مهم ترین آن ها به شمار می آیند؛ هم چنین هنگام ورود به ایتا تحت وب تنها امکان جست و جوی کاربران با نام کاربری شان وجود دارد. با این حال، کسانی که این برنامه را قبلا نصب داشته و با آن کار کرده اند، به محض راه اندازی نسخه وب می توانند تاریخچه و سوابق چت های خود را مشاهده نمایند. از آن جایی که ممکن است گاهی اوقات به استفاده از نسخه وب ایتا نیاز پیدا کنید، در این مقاله نحوه وارد شدن به ایتا تحت وب و استفاده از آن را به صورت کامل برای تان توضیح خواهیم داد.
لینک ورود به ایتا تحت وب
پیام رسان ایتا تحت وب
همان گونه که اشاره کردیم، برنامه ایتا یکی از پیام رسان های داخی است که در چند سال اخیر راه اندازی شده است. ساختار کلی و طراحی داخلی این برنامه عمدتا از روی شبکه اجتماعی تلگرام الگو برداری شده که همین موضوع سبب ایجاد یک رابط کاربری آشنا و ساده گردیده است. به عبارت دیگر، این موضوع را می توان یکی از مزایای پیام رسان ایتا تحت وب و سایر نسخه ها نسبت به پیام رسان های ایرانی دیگر دانست. این برنامه اجتماعی در نسخه های گوناگون از جمله اندروید و ایفون توسعه یافته تا کاربران گوشی های موبایل با سیستم عامل های گوناگون جهت استفاده از آن با مشکل رو به رو نشوند. از طرف دیگر، نسخه تحت وب هم امکان استفاده از این برنامه را برای کسانی که از سیستم های رایانه ای استفاده می کنند، فراهم ساخته است؛ از این رو حتی اگر به گوشی موبایل هم دسترسی نداشته باشید، برای ورود به ایتا تحت وب و ارتباط با سایر کاربران، مشکلی نخواهید داشت.
البته ذکر این نکته هم الزامی است که نسخه تحت وب تنها برای ورود با سیستم های کامپیوتری طراحی نشده است؛ بلکه دارندگان گوشی های موبایل اندروید و آیفون هم در صورت نیاز می توانند از این نسخه برنامه ایتا استفاده نمایند. برای مثال، گاهی اوقات ممکن است اپلیکیشن ایتا را بر روی گوشی تان نصب نداشته و زمان کافی هم برای انجام این کار نداشته باشید. یا این که به دلایل گوناگون امکان دانلود و نصب آن فراهم نباشد. در این گونه موارد می توانید به سرعت وارد برنامه ایتا تحت وب شده و از خدمات آن استفاده کنید. با توجه به این که کاربران ایتا ممکن است در شرایط گوناگون به استفاده از نسخه وب این برنامه نیاز پیدا کنند، در ادامه روش وارد شدن به آن را به صورت مفصل برای تان توضیح خواهیم داد. البته برای ورود به نسخه وب هم به شماره تلفنی فعال نیاز دارید؛ چرا که جهت فعال سازی پیام رسان ایتا تحت وب ، کد احراز هویت روی آن ارسال می شود.
بیشتر بخوانید: وب اپلیکیشن روبیکا
به کانال تلگرام ما بپیوندید
به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید
ورود به ایتا تحت وب
تا این جای کار برنامه ایرانی ایتا را برای تان معرفی کرده و توضیحات لازم را در رابطه با نسخه تحته وب آن ارائه دادیم. دقت داشته باشید که این برنامه در کنار مزایایی مانند رابط کاربری آشنا با الگوبرداری از تلگرام، هزینه اینترنت شما را هم تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد. به احتمال زیاد از قانون اینترنت نیم بها جهت استفاده از پیام رسان های داخلی خبر دارید. با این حال، ورود به ایتا تحت وب یا سایر نسخه ها و استفاده از آن ها برای ارتباط با کاربران دیگر، هزینه های اینترنت شما را تا ۶۶ درصد کاهش می دهد؛ چرا که بر اساس اعلام سایت رسمی این برنامه، هزینه اینترنت برای استفاده از آن یک سوم ترافیک اینترنت محاسبه خواهد شد. این موضوع هم برای اپلیکیشن های اندروید و آیفون و هم نسخه تحت وب صادق است. به هر حال، در این بخش نحوه وارد شدن به ایتا تحت وب را برای تان آورده ایم تا جهت استفاده از آن با مشکلی مواجه نشوید.
برای ورود به نسخه وب این پیام رسان، کافی است یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت وارد شدن به نسخه وب ایتا، به شرح ذیل می باشند:
- ۱در اولین قدم باید به سایت این برنامه وارد شوید. بدین منظور، آدرس اینترنتی آن یعنی eitaa.com را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. همان طور که گفتیم، مراجعه به این سایت و استفاده از پیام رسان ایتا تحت وب هم با گوشی های موبایل و هم با سیستم های رایانه ای امکان پذیر بوده و از این نظر با محدودیتی رو به رو نخواهید شد.
- ۲بعد از این که نشانی اینترنتی فوق را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج گوگل با همین آدرس و عنوان Eitaa را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.
- ۳در مرحله بعد به صفحه اصلی این پیام رسان وارد شده و تصویر زیر را مشاهده می کنید. در سمت چپ صفحه چند گزینه مختلف را مشاهده می کنید که مربوط به نسخه های گوناگون این اپلیکیشن و ورود به ایتا تحت وب می باشند. در صورتی که قصد دانلود اپلیکیشن برای هر یک از سیستم عامل های اندروید و آیفون را داشته باشید، کافی است بر روی گزینه مربوط به آن کلیک کنید؛ اما اگر می خواهید از نسخه تحت وب آن استفاده کنید، گزینه «نسخه وب» را بزنید.
- ۴با انتخاب گزینه قبل، به صفحه دیگری مانند شکل زیر هدایت خواهید شد و پنجره ورودی نسخه تحت وب برنامه ایتا را مشاهده می کنید. در این قسمت از شما درخواست می شود جهت استفاده از ایتا تحت وب ، کشورتان را انتخاب کرده و شماره تلفن تان را وارد کنید. کشور که به صورت پیش فرض روی ایران قرار داشته و فقط لازم است شماره موبایل تان را بدون صفر در جایگاه تعیین شده وارد کنید؛ پس از این که شماره را در کادر مربوطه قرار دادید، از پایین صفحه بر روی گزینه «ادامه» کلیک نمایید.
- ۵در صورتی که شماره تلفن را به درستی وارد کرده باشید، یک کد احراز هویت بر روی آن ارسال خواهد شد. این کد تنها دو دقیقه اعتبار داشته و جهت راه اندازی پیام رسان ایتا تحت وب ، باید در این زمان کد مربوطه را در کادر تعیین شده برای آن قرار دهید. اگر کد صحیح باشد، به صورت خودکار وارد مرحله بعد می شوید.
- ۶در مرحله بعد، از شما درخواست می شود نام و نام خانوادگی خود را تعیین کنید. وارد کردن نام الزامی بوده اما اجباری در تعیین نام خانوادگی نیست. به هر حال، پس از این که اطلاعات مذکور را هم تکمیل نمودید، گزینه «شروع پیام رسانی» را بزنید تا ورود به ایتا تحت وب با موفقیت انجام گیرد.
- ۷در نهایت به نسخه تحت وب این برنامه وارد شده و صفحه پیام رسان آن را به شکل زیر مشاهده می کنید. اکنون می توانید با استفاده از نسخه وب با دوستان و آشنایان خود ارتباط برقرار کرده و نسبت به ارسال انواع فایل برای آن ها، اقدام کنید.
در این بخش نحوه وارد شدن به ایتا تحت وب را بیان کردیم تا جهت استفاده از این نسخه مهم و کاربردی با مشکلی رو به رو نشوید. در صورتی که قبلا این پیام رسان را بر روی گوشی موبایل خود و شماره مذکور نصب کرده باشید، به محض ورود به نسخه وب، تمامی چت هایتان نمایش داده شده و می توانید آن ها را ادامه دهید. به عبارت دیگر، امکان ارسال پیام یا فایل به کسانی که در صفحه چت شما باشند، وجود دارد؛ اما اگر تا کنون این برنامه را بر روی شماره مربوطه نصب نکرده اید، برای پیدا کردن کاربران در پیام رسان ایتا تحت وب ، باید از قسمت پایین و سمت چپ صفحه بر روی علامت «مداد» کلیک کرده و با جست و جوی نام کاربری، افراد مد نظر خود را پیدا کنید.
بیشتر بخوانید: دانلود برنامه آیگپ
ایتا تحت وب برای ایفون
در بسیاری از موارد، نرم افزارهای ایرانی تنها در نسخه اندروید ایجاد می شوند. در صورتی هم که تصمیم به توسعه نسخه ایفون آن باشد، معمولا این کار مدتی پس از اندروید انجام می گیرد. برنامه ایتا هم از این قانون نانوشته در ایران پیروی کرده و ابتدا فقط در نسخه اندروید وجود داشت؛ اما در ادامه نسخه ایفون آن هم راه اندازی شده و اکنون امکان دانلود آن از طریق برخی از مهم ترین برنامه های مدیریت دانلود آی او اس وجود دارد. با این حال، ورود به ایتا تحت وب هم برای دارندگان گوشی های ایفون امکان پذیر است. در صورتی که دارای گوشی موبایلی با سیستم عامل آی او اس هستید و نسخه ایفون اپلیکیشن ایتا را نصب ندارید، می توانید جهت استفاده از این برنامه برای ارسال پیام و اشتراک انواع فایل از نسخه تحت وب استفاده کنید. روش استفاده از ایتا تحت وب برای ایفون هم کاملا شبیه چیزی است که در بخش قبل برای تان توضیح داده ایم.
بیشتر بخوانید: دانلود روبیکا
ایتا تحت وب کامپیوتر
بدون شک، مهم ترین کاربرد نسخه تحت وب ایتا برای کسانی است که از سیستم های رایانه ای استفاده می کنند. این روزها بسیاری از کاربران به خصوص کارمندان اداره ها و شرکت های مختلف برای اشتراک گذاری فایل های خود از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. در گذشته به کار گیری برنامه های اجتماعی خارج نظیر واتساپ، تلگرام و غیره رایج بود؛ اما با توجه به فیلترینگ شدید علیه این موارد، استفاده از پیام رسان ایتا تحت وب و نسخه وب سایر پیام رسان های داخلی تا حد زیادی رونق گرفته است. به این ترتیب، در صورتی که اپلیکیشن ایتا را بر روی گوشی موبایل خود نصب داشته باشید، با وارد کردن شماره تلفن مربوط به آن، می توانید نسخه تحت وب را هم بر روی کامپیوتر خود راه اندازی کنید؛ این گونه دسترسی به این برنامه هم از طریق رایانه و هم گوشی موبایل امکان پذیر است. روش ورود به ایتا تحت وب از طریق کامپیوتر را هم در بخش های قبل بیان کرده ایم.
منبع : ایتا تحت وب
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0